Het HondPlus team

Het HondPlus team:

 

Marianne Cobelens: Hoofdinstructeur

Marianne heeft zelf al bijna haar hele leven honden en is volledig volgens de Martin Gaus methodiek opgeleid. Momenteel heeft ze zelf 3 Border Collies: Jessy, Yordy en Yentl. De grootste uitdaging vindt Marianne om honden nog een kans te geven waarbij de baasjes het zo zwaar hebben dat genieten van de hond er al een tijdje niet meer bij is. Hierbij kan Marianne erg fanatiek zijn! Daarnaast is Marianne het aanspreekpunt voor alle cursisten. In overleg met de cursisten bepaalt Marianne welke cursus en welke instructeur het beste bij hond en baasje past. Schroom niet vooral Marianne alles te vragen en te melden, zowel al onze goede punten, als onze verbeterpunten! Past een cursus of instructeur toch niet zoals verwacht? Geef het door aan Marianne, óók op de cursussen zien we erg graag mensen en honden die genieten!

 

Wim van der Vorm: Instructeur

Wim is onze puppy- en speurspecialist. Zijn vriendelijke en rustige voorkomen wordt als grootste pluspunt genoemd door de cursisten. Wim is volledig Martin Gaus opgeleid en in zijn puppylessen komt zijn flexibele levensinstelling vaak van pas. Wim heeft zelf 2 hele grote vriendelijke Duitse Doggen: Spencer en Mac.

 

Caroline de Beer: Instructeur

Caroline is volledig Martin Gaus opgeleid. Caroline is naast haar diepgaande interesse in hondengedrag ook gedragstherapeut voor paarden. Waar mogelijk combineert ze deze twee vakgebieden, die diverse overeenkomsten hebben. Caroline geeft o.a. enkele basis- en vervolgcursussen. Caroline is erg consequent en haar lessen worden door cursisten vaak ervaren als erg duidelijk en goed georganiseerd.

 

Ilona Elst: Instructeur

Ilona heeft naast haar HAS diploma ook het volledige Martin Gaus programma doorlopen. Ilona geeft veelal de theorielessen, behendigheid en breitensport. Ilona wordt gewaardeerd om haar vriendelijke karakter, rustige overkomen en diepgaande inhoudelijke vakkennis.

 

Mariska Prevoo-de Jong: Instructeur
Mariska is opgeleid bij O&O en geeft onder andere puppy en basiscursussen. Mariska heeft zelf 2 Friese Stabij’s: Bobby en Bibi. Mariska is in het dagelijks leven leerkracht, ze bereidt haar lessen goed voor. Mariska is didactisch erg sterk en wordt door cursisten ervaren als een prettige gebalanceerde instructeur.

 

Kim Cobelens en Hugo Breuers: Strategie en bedrijfsvoering.

Floris Breuers:  Backoffice en administratie.