Basiscursus

Tijdens de Basiscursus leert uw hond de basisoefeningen die hij nodig heeft om zich te kunnen beheersen en dat  samenwerken met de baas heel erg leuk is!

U volgt deze cursus 1 keer in de week, waardoor u aan de instructeurs van HondPlus kunt terugkoppelen waar u mogelijk problemen ondervindt of welke oefeningen juist heel goed gaan. U heeft dus snel profijt van wat u leert en kunt het direct in de praktijk gaan toepassen.

Wanneer u de Basiscursus bij HondPlus komt volgen, leert u hoe u uw hond netjes kunt laten mee te lopen aan een slappe lijn, te gaan zitten, te wachten, hier komen, te gaan liggen en blijven liggen. Daarnaast besteden we aandacht aan het samen spelen van u met uw hond. Spelen is belangrijk voor het verkrijgen en verstevigen van de band met uw hond.

Lessen en kosten

Wordt gegeven op verschillende dagen

Aantal lessen: 10 lessen

Prijs: € 165,-

Pakket

U kunt deze cursus ook kopen in een pakket.

Heeft u een pup en wilt u uw pup de beste start geven? Kies dan voor het Puppy Plus Pakket. Met dit pakket koopt u de cursussen Puppy, Junior en de Basiscursus in één keer en bent u altijd verzekerd van het direct doorstromen naar de volgende cursus.

Wilt u zeker zijn van een plekje in alle opvolgende cursussen? Kies dan voor het Premium Plus Pakket. Met dit pakket bent u direct verzekerd van een jaar lang trainen met uw hond en bouwt u zeker een goede band met elkaar op!

Inschrijven

Wilt u zich voor deze cursus inschrijven? Klik dan hier!