Vuurwerk training

Ieder jaar worden onze huisdieren en dus ook onze honden ongevraagd geconfronteerd met vuurwerk. Het kan heel goed zijn dat uw hond zich helemaal niet druk maakt om al het geknal. Maar wat nou als u een pup heeft die dit nog nooit het meegemaakt? Of een oudere hond die zich niet prettig voelt bij deze geluiden?
Als we een dier willen laten wennen aan harde geluiden zoals vuurwerk, dan doen we dat het liefst in een gecontroleerde omgeving. In deze gecontroleerde omgeving kunnen we onze honden in kleine stapjes laten wennen aan de vreemde geluiden. Tijdens een les kunnen we zien hoe uw hond reageert op vuurwerk en vreemde geluiden.

Voor de honden die al gevoelig of angstig zijn voor geluid, hebben we de mogelijkheid van privé trainingen.

Omdat het buiten nu nog rustig is qua vuurwerkgeluiden is het nu de tijd om te starten met de vuurwerk training. HondPlus heeft, tot half december,  iedere week op zaterdag vuurwerktraining in een groepje. Locatie: Rietgoorsestraat 67 in Roosendaal. Voor individuele begeleiding spreken we met u een tijd af.

Speeluurtje: op 31 december, oudjaar is er gelegenheid voor uw hondje, om lekker samen met andere hondjes, een uur te spelen op de Hondenschool, voordat het geknal die dag los gaat. We maken verschillende groepjes op diverse velden. Tijd en locatie: 11.00u op de Rietgoorsestraat 67 in Roosendaal.

Lessen en kosten

Duur: 10 lessen (1 keer per week)

Prijs: € 162,- voor 10 lessen, €90 voor 5 lessen en €20 voor een losse les

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor de vuurwerktraining? Klik dan hier!