Puppy Opvoeden

In de Puppy Opvoed cursus besteden we vooral aandacht aan het opvoeden van uw jonge hond. Want een opgevoede hond is beter te trainen en kan zich beter concentreren. Daardoor ontstaat ook een beter contact met de baas. In de puppytijd is uw jonge hond in staat om snel te leren. Door nu tijd te investeren in de opvoeding van uw jonge hond legt u de basis voor een wel opgevoede hond die past in uw leven.

In deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod: spelen, sociale aanrakingen, komen als ik roep, voeren en voer aanpakken, kalm blijven en benchtraining.

Naast de Puppy Opvoed cursus loopt de Puppy Socialisatie cursus. Het is belangrijk om niet alleen aandacht te besteden aan de opvoeding van uw pup, maar ook aan het socialiseren van uw pup. Socialiseren doen we door uw puppy kennis te laten maken met o.a. andere honden zoals puppy’s en volwassen honden, geluiden, bewegende objecten, balans en coördinatie, verzorging en sociale aanrakingen.

Door de Puppy Opvoed cursus en tegelijkertijd de Puppy Socialisatie cursus te volgen heeft u de juiste start voor uw puppy. U kunt dan op woensdag en op zaterdag bij ons terecht!

Lessen en kosten

Wordt gegeven op woensdagochtend en woensdagavond. U ontvangt een tijdslot.

Aantal lessen: 4 tot 5 lessen.

Prijs: €60

Pakket

U kunt deze cursus ook kopen in een Pakket.

Heeft u een pup en wilt u uw pup de beste start geven? Kies dan voor het Puppy Plus Pakket. Met dit pakket koopt u de cursussen Puppy Socialisatie, Puppy Opvoeden en de Basiscursus in één keer en bent u altijd verzekerd van het direct doorstromen naar de volgende cursus.

Wilt u zeker zijn van een plekje in alle opvolgende cursussen? Kies dan voor het Premium Plus Pakket. Met dit pakket bent u direct verzekerd van een jaar lang trainen met uw hond en bouwt u zeker een goede band met elkaar op!

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor deze cursus? Klik dan hier!