Puppy Socialisatie Copy

In de Puppy Socialisatie cursus gaan de jonge hondjes socialiseren door kennis te maken met alles wat ze in het dagelijkse leven tegen gaan komen. Denk hierbij aan: andere honden, andere mensen, verschillende dieren, diverse vreemde voorwerpen en geluiden. Dit helpt ze voor te bereiden op wat ze later tegen kunnen komen in de grote wereld. Ook leren wij u wat bij de verzorging komt kijken en hoe u moet reageren als uw puppy bang wordt van een bepaald voorwerp.

U kunt het hele jaar door iedere week starten. Wij vinden het heel belangrijk dat uw puppy in deze gevoelige levensfase, waarin hij allerlei indrukken op doet, zo snel mogelijk instroomt, zodat hij maximaal kan socialiseren. Meld u dus zo spoedig mogelijk aan! Dit kan al zodra u weet wanneer uw puppy bij u in huis komt!

Gelijktijdig naast de Puppy Socialisatie cursus loopt de Puppy Opvoedcursus. In deze cursus besteden we tijd aan de opvoeding van uw pup. Netjes in- en uit de bench gaan, komen als u roept, netjes wachten bij de deur, netjes voer aannemen, apporteren, sociale aanrakingen en wachten bij de voerbak zijn onderwerpen die o.a. aan bod komen.

Door de Puppy Socialisatie cursus en tegelijkertijd de Puppy Opvoeden cursus te volgen heeft u de juiste start voor uw puppy. U kunt voor deze cursussen op woensdag en op zaterdag bij ons terecht.

Het aantal lessen dat uw puppy in deze cursus volgt is afhankelijk van de leeftijd en de vorderingen van uw puppy.

 

Lessen en kosten

Wordt gegeven op zaterdag, u ontvangt een tijdslot

Aantal lessen: 4 tot 5 lessen 

Prijs: €60

Pakket

U kunt deze cursus ook kopen in een Pakket.

Heeft u een puppy en wilt u hem de beste start geven? Kies dan voor het Puppy Plus Pakket. Met dit pakket koopt u de cursussen Puppy Socialisatie, Puppy Opvoeden en de Basiscursus in één keer en bent u altijd verzekerd van het direct doorstromen naar de volgende cursus.

Wilt u zeker zijn van een plekje in alle opvolgende cursussen? Kies dan voor het Premium Plus Pakket. Met dit pakket bent u direct verzekerd van een jaar lang trainen met uw hond en bouwt u zeker een goede band met elkaar op!

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor deze cursus? Klik dan hier!