Newsletter Special – Uitbreiding HondPlusTeam

Uitbreiding HondPlusTeam

Om ons HondPlusteam uit te breiden zijn wij op zoek naar:

 

Gediplomeerd Instructeur

Is jouw passie ook het positief trainen van honden en hun eigenaren? Die van ons ook! Vind jij het lesgeven aan een groep geweldig? Heb jij oog voor de ontwikkeling van de hond? En ben jij sociaalvaardig, dan zijn wij op zoek naar jou!

HondPlus biedt jou de kans om je vaardigheden als instructeur verder te ontwikkelen! Binnen het enthousiaste team van HondPlus worden mogelijkheden geboden om cursussen, workshops of seminars bij te wonen. Je geeft jouw lessen op de binnen- of buitenlocatie doordeweeks (avond) of op zaterdag (ochtend).

Zie jij, net als wij, graag lachende cursisten en kwispelende honden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

 

Hulpinstructeur

Houd jij net als wij ook zo van honden? Geniet je van het samenwerken met je hond(en)? Wil je meer leren over de hond en de opvoeding? En ben je sociaalvaardig? Dan ben jij bij HondPlus van harte welkom!

Als hulpinstructeur loop je mee met de kynologisch instructeurs tijdens de lessen. Je assisteert de instructeurs en in overleg bied je extra ondersteuning aan de cursisten. Je bent beschikbaar op één of meerdere doordeweekse avonden of op zaterdagochtend.

Wij bieden jou een mooie leerplek, waarbij je veel ervaring opdoet! Een mooie start om door te groeien naar gediplomeerd kynologisch instructeur. Neem snel contact met ons op!